Ulkoistettu digimarkkinointi 90€ / tunti.

Ulkoistettu digimarkkinointi kannattaa. Voit keskittyä itse oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Suurin syy miksi yritysten markkinointi epäonnistuu on se että siitä ei ole kukaan vastuussa.

Hankkimalla järkeistetyn tavan toimia ja tehdä markkinointia kanssani, varmistat että oman yrityksesi kohdalla homma toimii oikein.

  • Säästät omaa aikaasi oman liiketoiminnan kehitykseen
  • Pidät budjetit kurissa ja säästyt yllätyksiltä
  • Edullinen ja riskitön tapa ilman henkilöstökuluja
  • Saamme varmasti tuloksia pitkäjännitteisellä yhteistyöllä

Verkkosivujen kehitys

Google-mainonta

Hakukoneoptimointi

Myyvä sisällöntuotanto

Nykytilanteesi kartoitus ja auditointi

Nykytilanteen auditointi verkkosivustoon, mainoskampanjoihin, hakukoneoptimoinnin tilaan ja yleisesti verkkosivujen liikenteeseen.  Tämän jälkeen teen toimenpidesuunnitelman, jossa teemme kausisuunnitelman, joka pitää sisällään suosittelemani toimenpiteet. Nykytilanteen auditointi on n. 6h projekti itsessään.

Digimarkkinoinnin aloitus ja jatkuva tuotanto

Lähdemme tekemään sovitun tuntimäärän * kuukausi. Jatkuvatoimisia digimarkkinoinnin ja mainonnan tehtäviä. Sopimuskaudet ovat minimissään 6kk. Jonka jälkeen yhteistyö voidaan sanoa irti 14pvä, ennen seuraavan kuukauden alkua. Tuotantoa jaksotetaan kuukauden sisällä tiettyihin työpäiviin. Sovituista tunneista on aina sovittu etukäteen mihin ne tietyllä kaudella käytetään. Yleisesti tunteja pilkotaan kvartaaleittain vaikkapa seuraavasti :


3h mainonnan ylläpito raportointi
3h sivuston kehitys ja sisällöntuotanto, sekä hakukoneoptimointi

Raportointi ja yleinen yhteistyö

Sovimme raportointitavasta yhdessä sopimukseen päästessämme. Joku haluaa raportoinnin puhelimitse tai etäpalaverissa ja joku kirjallisesti. Yleisesti esimerkiksi Google-mainonnasta ja sivuston liikenteestä tulee kirjallinen raportti sähköpostitse jota voimme käydä näitä yhdessä läpi. Asiakkaat voivat aina olla yhteydessä minuun kaikissa omaan markkinointiinsa liittyvissä asioissa.

Kokemusta ulkoistetun digimarkkinoinnin tuottamisesta oman yritykseni puitteissa, on kertynyt kohta 10 vuoden verran. Siihen mahtuu älytön määrä tunteja erilaisten mainoskanavien ja markkinointitekstien ja mainosten suunnittelusta. Tyypillinen asiakkaani vaihtaa n. 1-3 miljoonaa euroissa. Olen suunnitellut ja lanseerannut erilaisia palvelukonsepteja ja uusia tuotteita netin välityksellä todella menestyksekkäästi.

Yksi yhteinen tekijä yhdistää kaikkia asiakkaitani. He haluavat ostaa palveluja räätälöidysti, luotettavalta digimarkkinoinnin osaajalta, joka pystyy kasvattamaan heidän yrityksensä konkreettista myyntiä.

Mitä toimia digimarkkinoinnissa voidaan ulkoistaa

–        mainoskampanjoiden ja mainosten tuotanto ja ylläpito
–        hakukoneoptimointi
–        verkkosivuston konversion parantaminen
–        Google-mainonta
–        Some-mainonta
–        Yleinen verkkosivuston kehitys
– Sivuston nopeuden optimointi

Miksi yritykset valitsevat tehdä digimarkkinointia kanssani ?

Kokemusta ulkoistetun digimarkkinoinnin tuottamisesta oman yritykseni puitteissa, on kertynyt kohta 10 vuoden verran. Siihen mahtuu älytön määrä tunteja verkkosivustojen tuotannoista, erilaisten mainoskampanjoiden ylläpidosta ja markkinointitekstien ja mainosten suunnittelusta. Tyypillinen asiakkaani vaihtaa n. 1-3 miljoonaa euroissa. Olen suunnitellut ja lanseerannut erilaisia palvelukonsepteja ja uusia tuotteita netin välityksellä todella menestyksekkäästi.

Yksi yhteinen tekijä yhdistää kaikkia asiakkaitani. He haluavat ostaa palveluja helposti, luotettavalta osaajalta joka pystyy kasvattamaan heidän yrityksensä konkreettista myyntiä.