WordPress kotisivut, joihin asiakkaasi ihastuvat

Verkkosivupakettien avulla pystyt helposti määrittämään oman tarpeesi kokonaisuudesta. Teen wordpress-sivustot Kadencen wordpress kokonaisuuteen. Sivustot ovat suorituskyvyltään erinomaisia.

Ne latautuvat nopeasti ja niitä on helppo vierailijoiden käyttää eri päätelaitteilla. Asiakkaasi siis suorastaan rakastavat tulevia kotisivujasi.

Verkkosivustot rakennetaan alusta loppuun täysin valmiiksi toimestani. Sinun tehtäväksi jää kertoa suuntaviivat, ja seurata projektia sovitussa aikataulussa.

Kotisivujen kokonaisuus esimerkiksi pitää sisällään:

 • Upea visuaalinen ulkoasu
 • Sisällöt haluamassasi kokonaisuudessa
 • Erinomainen hakukoneoptimointi
 • Kävijäseurannat
 • Nopeusoptimointi
 • Lomakkeet joiden kautta asiakas ottaa yhteyttä
 • Helppo päivitettävyys
 • PERUSSETTI
  995€
  KERTASUORITUS
  WordPress-julkaisujärjestelmä. Sopii loistavasti pienelle tai vaikka vasta juuri perustetulle yritykselle. Vaikka hinta on edullinen se on toiminnoiltaan ja tekniikalta erittäin laadukas.
  Sisältösivut palvelukuvauksineen max 5 sivua
  Graafisen ilmeen suunnittelu
  Lomake
  Google-kävijäseuranta
  Google näkyvyyden perusteet
  Tietosuojaselosteet
  YLLÄPITO ALK. 29€/KK
 • KASVAJA
  2495€
  VOIDAAN JAKAA ERIIN
  WordPress-julkaisujärjestelmä. Sopii loistavasti yritykselle joka haluaa tasaisesti verkkosivuiltaan asiakkaiden tarjouspyyntöjä ja mahdollisesti käyttää maksettua mainontaa sivuston vierailijoiden kasvattamiseen.
  Wordpress-julkaisujärjestelmä. max 15 sivua.
  Graafisen ilmeen suunnittelu
  Google-kävijäseuranta
  Hakukoneoptimoitu tekstisisältö
  Hakukoneoptimoinnin avainsanakartoitus
  Lomake
  Sivuston nopeusoptimointi
  Tietosuojaselosteet GDPR-hyväksyntä
  YLLÄPITO ALK. 29€/KK
 • KIIHDYTTÄMÖ
  3995€
  VOIDAAN JAKAA ERIIN
  WordPress-julkaisujärjestelmä. Sopii loistavasti yritykselle joka haluaa luoda verkkopresenssin joka kaikin puolin yrityksen liidituotantoa tukeva. Tämä kokonaisuus on myös räätälöitävissä.
  Wordpress-julkaisujärjestelmä. Sivuja tarpeeksi.
  Graafisen ilmeen suunnittelu
  Google-kävijäseuranta
  Hakukoneoptimoitu tekstisisältö
  Myyntimagneetit sivustolle
  Erilaisia lomakkeita
  Sivuston nopeusoptimointi
  Tietosuojaselosteet GDPR-hyväksyntä
  YLLÄPITO ALK. 29€/KK

kotisivujen visuaalinen ilme on tärkeää

Kotisivujen upea visuaalinen ilme vakuuttaa sivustosi vierailijat.

Kun sisältösi houkuttelee sivustolla vierailevia ihmisiä, saat heistä mahdollisesti uusia asiakkaita. Tämän lisäksi alla on lueteltu palveluja, joilla voidaan laittaa sivustosi suunnitteluun ja suorituskykyyn vielä lisäpotkuja.

Visuaalinen ilme

Teemme sivustoprojekteissa sinun yrityksellesi kevyen visuaalisen ilmeen jota voit käyttää missä tahansa markkinoinnissa

Logosuunnittelu

Halutessasi saat logosuunnittelun sivuston visuaalisen ilmeen mukana. Hyvällä logolla erottaudut massasta ja luot yrityksellesi tunnistettavat identiteetin.

Sisällöntuotanto

Kirjoitamme halutessasi yrityksesi palvelukuvaukset puolestasi. Tämä on usein kaikkein vaikenta yrittäjälle itselleen tuottaa.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpitopalvelut takaavat sen että sivustoasi päivitetään ja ylläpidetään osaavan ammattilaisen toimesta. Saat halutessasi kauttamme yrityssähköpostit, palvelimet, sivuston jatkokehityksen, ja nopeusoptimoinnin.

Liidimagneetti

Erilaisilla liidimagneeteilla pyritään kehittään sivuston yhteydenottoprosenttia.

Hakukonemarkkinointi

Teen asiakkailleni SEO ja SEM ratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella. Eli yleisesti Google hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi.

Pikkasen parempi tekijä saitillesi.

Kotisivut yritykselle hankinnassa? No ei tarvitse enempää tiirailla. Jos jaksat lukea tämän sivun loppuun, voit aikalailla olla varma, että olet löytänyt oikean kotisivujen tekijän yrityksellesi.

Tapani lähteä suunnittelemaan ja tekemään sivustoja nojaa myynnin psykologiaan. Nimittäin siihen että sivustojen vierailijat vakuuttuvat palvelun tarjoajan tuotteista ja palveluista ja aktivoituvat tekemään tämän johdosta toimenpiteitä. —-> Vähän niin kuin sinäkin kohta saatat kysyä minulta tästä lukemastasi lisätietoja.

Jos sinulla ei vielä ole käsitystä tulevan sivustosi laajuudesta, tai oikeastaan mistään mikä liittyy verkkosivuihin. Älä hätäänny, lue allaoleva teksti ja ruvetaan määrittämään kokonaisuuttasi yhdessä.

Olen tehnyt yrityksille vuosien saatossa satoja sivustoja. Erilaisille toimialoille. Yksikään näistä toimialoista ei ole mitenkään erityinen, tai sellainen jolle ei pystyisi tekemään sivustoa, mikä pärjää kilpailussa muita paremmin. Yleisesti tuotannoissani yhdistyy seuraavia tekijöitä, joiden avulla ne erottuvat joukosta, ja miksi sinunkin kannattaa hyödyntää verkkosivutuotantoani. Sivutuotantoni on mm:

 • Myynnin psykologian mukaisesti tuotettuja. Ne saavat ihmiset tekemään toimenpiteitä.
 • Käyttämäni teknogiat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja sinulle helppokäyttöisiä ja ymmärrettäviä.
 • En puhu ropellikieltä, vaan liiketoiminnan, ja maalaisjärjen tasolla. Jos et ymmärrä tarjoamani palvelumallin etua suhteessa muihin, et voi olla asiakkaani.
 • Pystyn tuottamaan tuotteillesi ja palvelukokonaisuudellesi lisärvoa, ja etua joita sinä itse et ehkä näe liiketoiminnassasi. Nämä voidaan valjastaa palvelukonseptiisi sinun yritystoiminnan lisäarvoiksi.
 • Saan konkreettisia tuloksia aikaan. Sivustoihin tehdäään mittaristot, joita sinä ymmärrät ja jonka mukana pystyt arvioimaan sijoittamasi pääoman arvoa yhteisissä projekteissa.
 • Minun kanssa on hauska tehdä töitä. (siis asiakaspalaute)

Lue alta miksi sinunkin verkkosivujen tulee tuottaa jatkuvasti järkeviä kontakteja potentiaalisilta asiakkailta

Yrityksen kasvattaminen on vaikea yhtälö. Todella vaikea. Joudut varmaankin miettimään mistä seuraava kauppa on tulossa ja pohdit monenlaisia asioita, joiden avulla voisitte saada lisää uusia maksavia asiakkaita yrityksellenne mahdollisimman kivuttomasti.

Tämä kaikki aiheuttaa harmaita hiuksia ja unettomuutta, stressiä, ja ylimäärästä pähkimistä. Juuri sitä sellaista mitä et toivonut yrittäjän urallesi alkuunkaan.

Olet varmasti saanut eripuolilta kollegoilta ja naapureilta, sekä sukulaisilta hyviä vinkkejä. Pistä mainoksia Facebookkiin, vai oliko se nykyään meta, ja laita perään postauksia järjestä arvontoja ja kilpailuja. Puuh ja plaah 🙂

Hanki seuraajia, tykkääjiä jne. Tee kotisivut, ja tee erilaisia videoita. Tee itsestäsi  henkilöbrändi. 😊 Ja näin poispäin. Lista on loputon ja tukahduttava.

Tästä koko paletista tulee sellainen olotila, että levikset saattavat revetä…Kismittää ja kuuluisaa hernettä saa kaivaa sieraimista…Kuvainnollisesti. Homman ei tarvitse mennä jatkossa näin…

Otetaas siis muutama hetki ja taka-askel, anna kun selitän hieman. Useimmilla yrittäjillä on tapana lähteä kaikkeen uuteen hömpötykseen mukaan, ennen kuin tiedetään, onko se edes yritykselle järkevää.

Tähän vielä mausteeksi, pientä yrittäjän luontoon kuuluvaa adhd hommaa, ja kaikkivoipiaan suomat kyvyt omasta erinomaisuudesta. Been there done that.. 🙂

Eli säädetään itse, alusta loppuun sisältöjä, yritetään vääntää sivuja jollakin kotisivukoneella, tehdään ala-arvoisia toimimattomia mainoksia ja käytetään mainonnan työkaluja joita ammattilaisetkin ovat opiskelleet vuosikausia.

Tehdään vähän sitä, tätä ja tota, kun kaikki muutkin tekevät. Kuvitellaan, että homma toimii näin. Voin sanoa. Ei toimi.

Olen keksinyt tälle oikein selityksenkin. Se on hiirenloukku tyyli. Juostaan päätä pahkaa kaiken houkuttelevan perässä ja lopputulos on kuihtunut lompakko ja helkatin ärtynyt mieli. Tähän hiirenloukkuun kun jämähtää sieltä on vaikea päästä pois.

Sinun yrityksen markkinoinnin ja asiakashankinnan pitäisi olla huolella hoidettu. Verkkosivuista lähtien, uuden myynnin ja digimarkkinoinnin suhteen. Tässä kaikessa kuitenkin kyse sinusta…Ja sinun yrityksesi tulevaisuudesta.

Saatoit tulla tännekin, koska tarvitset kipeästi uusia maksavia asiakkaita ja järkeviä kustannustehokkaita tapoja hankkia niitä.

Ai niin tietty sä oot etsimässä verkkosivujen tekijää…En unohtanut sitä. Tämä kaikki vuodatus liittyy myös siihen.

Voihan se tietty olla että sinun yrityksellä, menee kohtuu hyvin, mutta haluat vain yksinkertaisesti enemmän.

 • Enemmän myyntiä
 • Enemmän vapautta
 • Paljon juuri sinun yritykselle sopivia asiakkaita
 • Enemmän vapaa-aikaa perheen kanssa
 • Enemmän aikaa omiin harrastuksiin
 • Kaikkea mitä on juuri enemmän sinulle… Sinä sen tiedät parhaiten.

Jos koet että saatat juuri olla tämmöisessä kyseisessä hiirenloukussa, minulla on juuri sinulle ja yrityksellesi sopiva tapa ja malli päästä siitä eroon.

Malli, jossa teille valjastetaan käyttöön täysin uniikki räätälöity tapa tehdä myyntiä yrityksellesi ja joka tuottaa:

Joka aamu sähköpostiin tulevia tarjouspyyntöjä, sinulle sopivista asiakkuuksista, jotka haluavat ostaa tuotteitasi ja palvelujasi jatkuvalla syötöllä 24/7.

Saat jatkuvasti kyselyjä asiakkailta, jotka haluavat ostaa palvelujasi. Riippumatta yhtään mistään ulkopuolisesta maailmankriisistä, koronasta, sodista, tai muista ekonomisista tilanteista.

Sinun ei tarvitse enempää stressata viikonloppuja, tai sitä, mistä tulisi seuraavia hyviä ostavia asiakkaita.

Saat keskittyä yrityksesi tuotantoon ja muihin tärkeisiin tehtäviin, joiden takia alun perin perustit yrityksesi.

Kasvatat yritykesi myyntiä dominaattori-mallin avulla 10X järkevämmin, paremmin ja tuottavasti.

Lopetetaan arvailujen, ärsyttävien myyntipuheluiden, kokeilujen ja kaverien kautta tulleiden vinkkien kautta sählääminen kokonaan.

Vuonna 2021 välitin asiakkailleni yli lähes 10.000 tuhatta ostoaikeensa ilmoittanutta ostajaa heidän kotisivujensa lomakkeiden avulla. Asiakkailleni itselle jää vain osakseen työ palvella, jo ostohousut jalassa oleva asiakas kohti yhteistä taivalta. Tietysti mikään sivujen kautta tuleva ostoaikeensa ilmoittava asiakas ei tule sinne aivan ilmaiseksi. Sivustoille tulee ohjata maksullista oikein kohdennettua liikennettä hakukoneista, tai Some-kanavista.

Mutta siis. Näistä välittämistäni liideistä tuli liikevaihtoa kymmeniä miljoonia. Pelastettiin aiemmin kokonaan muutama yritys koronan tukahduttamasta kysynnästä.

Veivattiin koko tarjontaa suuntaan järkevin myytävä vaihtoehto. Särmättiin sivustoja, tehtiin uusia. Tehtiin myyntivideoita, grafiikkaa, sisältöjä. Ohjattiin ostavaa liikennettä.  Luotiin toimiva digitaalisen markkinoinnin malli.

– Sinu yrityksesi verkkosivujen tulee olla sun liiketoiminnan myyntiautomaatti Kaikki tämä starttaa mun kanssa verkkosivujen suunnittelulla.

Jos sinulla on mielestäsi toimivat sivut, mutta et saa sivujesi kautta yhteydenottoja, pitää sivuille usein ohjata ostavaa liikennettä. Ota siis tuosta alla olevasta napista kontakti lomakkeen kautta ja aloitetaan yhdessä sun yrityksen parempi taival kohti menestystä. – Passe

Aloitetaan yrityksesi verkkosivujen suunnittelu yhdessä jo tänään?

Mitä asiakkaani sanovat?

Olen enemmän kuin tyytyväinen. Pasin kanssa on helppoa pitää verkkosivut aina modernissa ja myyvässä iskussa. Saamme apuja SoMen pyörittämiseen ja hakusamainontaan. Koko ajan saan kontakteja sivujeni kautta uusilta potentiaalisilta asikkailta. Voin antaa vahvan suosituksen.
Marja Rouvali
Hauskat Sävelet Musiikkikoulu
Valitsin simppelin sivuston Passen suosituksesta, eikä muuta ole tarvinnut. Saan päivittäin tarjouspyyntöjä palveluistani kiinnostuneilta ihmisiltä, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteeni. Sivusto siis maksoi itsensä takaisin jo julkaisun jälkeisenä viikonloppuna.
Antti Vuorio
Arboristi
Tämä kaveri on taikuri. Oltiin vähän sormi suussa 2020 kun korona iski rajusti yritykseemme. Pasin avulla lanseerattiin uusi palvelu hetkessä markkinoille. Tämä käytännössä pelasti meidän yritystoiminnan.
Villematti.K
Salettisalaoja
Jos jotain voi sanoa vanhan ajan kunnon palveluksi niin tätä. Tässä keskitytään asioihin, joiden avulla rupeaa oikeasti myynti käymään.
Joel Pekkala
Lahden lämpöpumpputekniikka

Vauhdilla asiaan! jätä yhteydenottopyyntö, niin otan teihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Ota yhteyttä

Miten homma starttaa liikenteeseen?

 • Lähetä omat yhteystietosi oheiselle lomakkeella
 • Kartoitamme yhdessä sopivan kokonaisuuden ja budjettisi
 • Kartoitamme toimialasi kilpailutilanteen
 • Kerrot omat ideasi tuotantoon liittyen
 • Rupeamme suunnittelemaan tulevan saittisi ilmettä
 • Teemme myyvät tuote- ja palvelukuvaukset
 • Pääset seuraamaan tilaamasi sivuston kehitystä kotikoneeltasi
 • Otamme etappeja jolloin käymme kehitykohteita läpi
 • Julkaisemme sivuston yhdessä sovittuna päivämääränä
 • Saat päivitysohjeet sivustollesi
 • Jatkamme yhteistyötä uusina yhteistyökumppaneina.

Pistetään hommat nopsaan rullaamaan. Lähetä alta viestiä, niin olen sinuun yhteydessä.

Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi sivusto joka on yrityksesi arvoinen

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisivujen suunnittelusta ja rakentamisesta

Kotisivut voivat oikeastaan maksaa mitä vain. Eli tämä kysymys on siinä mielessä epärelevantti, että sivuston kokonaisuuden hinta riippuu siitä, minkä verran siihen käytetään työtunteja, yksittäisen suunnittelijan, tai tuotantotiimin aikaa.

Hintaan vaikuttaa myös kokonaisuuden laajuus ja käytettävät ominaisuudet, kieliversiot, hakukoneoptimoinnin laajuus. Koodataanko sivusto asiakkaalle täysin räätälöitynä, vaiko valmiiseen teemaan. Onko sivustolle tulossa verkkokauppaa tai muita paljon suunnittelua ja ohjelmointia vaativia toimintoja.

Mieti ennen kuin lähdet kartoittamaan hintoja ja tekijää, että mitä tulevan sivuston tulisi sinulle tuottaa ? Osta aina lisäarvoa ja luotettavaa toimitusta. 

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja.

WordPress verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia).

Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai ajanvarauskalenterit, verkkokauppaominaisuudet ja muut toiminnot joilla helpotetaan asiakkaiden kontakteja ja kaupankäyntiä yritysten välillä.

Se riippuu sivuston kokonaisuuden laajuudesta. Jos yritykselle tehdään sivusto joka on ns. Perussivusto 1-5 sivua. Voidaan kyseisen sivuston laajuus ammattilaisen toimesta tuottaa asiakkaalle keskimäärin valmiiksi 1-3 viikossa. Yleisesti mitä enemmän antaa tekijälle vapauksia, sen nopeammin tuotanto edistyy. 

Sivuston optimoidut sisältösivut nousevat siten, miten nopeasti googlen omat algoritmit arvottavat sivustoa suhteessa kilpailijoihin.

Liikenteen määrät nousevat pikkuhiljaa. Harvoin uusi sivusto nousee 1 sivulle vaikkapa viikko julkaisun jälkeen. Sivuston tuotannossa kannattaa aina ottaa huomioon hakukoneoptimointi.Se vaikuttaa laajuudessaan siihen kuinka paljon uuteen sivustoosi tulee ilmaista hakukoneliikennettä.

Ok. Homma alkaa just tästä.

Palkkaa Pasi tekemään yrityksesi kotisivut Oulussa.