Kotisivut yritykselle Helsinki

Tilaa yrityksellesi myyntiä lisäävät nettisivut, joihin asiakkaasi ihastuvat

Kotisivujen tekijä Helsingissä haussa ? Teen sivustosi avaimet käteen periaatteella valmiiksi. Kokonaisuuteen sisältyy graafinen suunnittelu, tekniikan toteutus ja laadukkaat tuote- ja palvelukuvaukset, eli sisällöntuotanto.

Niin juuri. Koko kotisivukokonaisuus täysin valmiiksi alusta loppuun ja erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.

Kotisivujen kokonaisuus pitää sisällään:

 • Upea visuaalinen ulkoasu
 • Sisällöt haluamassasi kokonaisuudessa
 • Erinomainen google-näkyvyys
 • Kävijäseurannat
 • Nopeusoptimointi
 • Lomakkeet joiden kautta asiakas ottaa yhteyttä
 • Helppo päivitettävyys

kotisivujen visuaalinen ilme on tärkeää

Kotisivujen upea visuaalinen ilme vakuuttaa sivustosi vierailijat, jolloin he haluavat ostaa tuotteesi, tai palvelusi.

Kun sisältösi houkuttelee sivustolla vierailevia ihmisiä, saat heistä mahdollisesti uusia asiakkaita. Tämän lisäksi alla on lueteltu palveluja, joilla voidaan laittaa sivustosi suunnitteluun ja suorituskykyyn vielä lisäpotkuja.

Visuaalinen ilme

Teemme sivustoprojekteissa sinun yrityksellesi kevyen visuaalisen ilmeen jota voit käyttää missä tahansa markkinoinnissa

Logosuunnittelu

Halutessasi saat logosuunnittelun sivuston visuaalisen ilmeen mukana. Hyvällä logolla erottaudut massasta ja luot yrityksellesi tunnistettavat identiteetin.

Sisällöntuotanto

Kirjoitamme halutessasi yrityksesi palvelukuvaukset puolestasi. Tämä on usein kaikkein vaikenta yrittäjälle itselleen tuottaa.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpitopalvelut takaavat sen että sivustoasi päivitetään ja ylläpidetään osaavan ammattilaisen toimesta. Saat halutessasi kauttamme yrityssähköpostit, palvelimet, sivuston jatkokehityksen, ja nopeusoptimoinnin.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin avulla saamme googlen luontaista liikennettä sivustollesi. Tämä liikenne tuottaa yrityksellesi kyselyjä ja asiakkuuksia.

Hakukonemainonta

Teen asiakkailleni SEO ja SEM ratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella. Eli yleisesti Google hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi.

ESIMERKKI WORDPRESS-SIVUSTON PERUSPAKETISTA

Vauhdilla asiaan! jätä yhteydenottopyyntö, niin otan teihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Ota yhteyttä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 15 MB.
   Jos haluat voit lähettää ohesta liitetiedostoja projektiisi liittyen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  ”Esimerkkisivusto” Simppeli

  995€ *Voidaan jakaa eriin

  • WordPress-julkaisujärjestelmä. MAX 5 sivua
  • Halutessanne kaikki tekstisisällöt avaimet käteen tuotettuna
  • Graafisen ilmeen suunnittelu
  • Google-kävijäseuranta
  • Google-näkyvyys
  • Nopeusoptimointi
  • Ylläpito ja käyttötuki alk. 29€/kk.

  Teen yrityksesi kotisivut vuosikymmenen kokemuksella

  Kotisivut yritykselle hankinnassa Helsingissä? No ei tarvitse enempää tiirailla. Jos jaksat lukea tämän sivun loppuun, voit aikalailla olla varma, että olet löytänyt oikean kotisivujen tekijän yrityksellesi.

  Miksi kannattaa hankkia kotisivut minulta?

  • Myynnin psykologian mukaisesti tuotettuja. Sivustolle tuottamani tekstit saavat ihmiset tekemään toimenpiteitä, ei vain vierailemaan.
  • Käyttämäni teknologiat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja sinulle helppokäyttöisiä ja ymmärrettäviä.
  • En puhu ropellikieltä, vaan liiketoiminnan, ja maalaisjärjen tasolla.
  • Pystyn tuottamaan tuotteillesi ja palvelukokonaisuudellesi lisärvoa, ja etua joita sinä itse et ehkä näe liiketoiminnassasi. Nämä voidaan valjastaa palvelukonseptiisi sinun yritystoiminnan lisäarvoiksi.
  • Saan konkreettisia tuloksia aikaan. Näihin tehdäään mittaristot, joita sinä ymmärrät ja jonka mukana pystyt arvioimaan sijoittamasi pääoman arvoa yhteisissä projekteissa.
  • Minun kanssa on hauska tehdä töitä. (siis asiakaspalaute)


  Aloitetaan yrityksesi verkkosivujen suunnittelu yhdessä jo tänään?

  Mitä asiakkaani sanovat?

  Olen enemmän kuin tyytyväinen. Pasin kanssa on helppoa pitää verkkosivut aina modernissa ja myyvässä iskussa. Saamme apuja SoMen pyörittämiseen ja hakusamainontaan. Koko ajan saan kontakteja sivujeni kautta uusilta potentiaalisilta asikkailta. Voin antaa vahvan suosituksen.
  Marja Rouvali
  Hauskat Sävelet Musiikkikoulu
  Valitsin simppelin sivuston Passen suosituksesta, eikä muuta ole tarvinnut. Saan päivittäin tarjouspyyntöjä palveluistani kiinnostuneilta ihmisiltä, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteeni. Sivusto siis maksoi itsensä takaisin jo julkaisun jälkeisenä viikonloppuna.
  Antti Vuorio
  Arboristi
  Tämä kaveri on taikuri. Oltiin vähän sormi suussa 2020 kun korona iski rajusti yritykseemme. Pasin avulla lanseerattiin uusi palvelu hetkessä markkinoille. Tämä käytännössä pelasti meidän yritystoiminnan.
  Villematti.K
  Salettisalaoja
  Jos jotain voi sanoa vanhan ajan kunnon palveluksi niin tätä. Tässä keskitytään asioihin, joiden avulla rupeaa oikeasti myynti käymään.
  Joel Pekkala
  Lahden lämpöpumpputekniikka

  Pistetään hommat nopsaan rullaamaan. Lähetä alta viestiä, niin olen sinuun yhteydessä.

  Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi sivusto joka on yrityksesi arvoinen

  Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisivujen suunnittelusta ja rakentamisesta

  Kotisivut voivat oikeastaan maksaa mitä vain. Eli tämä kysymys on siinä mielessä epärelevantti, että sivuston kokonaisuuden hinta riippuu siitä, minkä verran siihen käytetään työtunteja, yksittäisen suunnittelijan, tai tuotantotiimin aikaa.

  Hintaan vaikuttaa myös kokonaisuuden laajuus ja käytettävät ominaisuudet, kieliversiot, hakukoneoptimoinnin laajuus. Koodataanko sivusto asiakkaalle täysin räätälöitynä, vaiko valmiiseen teemaan. Onko sivustolle tulossa verkkokauppaa tai muita paljon suunnittelua ja ohjelmointia vaativia toimintoja.

  Mieti ennen kuin lähdet kartoittamaan hintoja ja tekijää, että mitä tulevan sivuston tulisi sinulle tuottaa ? Osta aina lisäarvoa ja luotettavaa toimitusta. 

  WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja.

  WordPress verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia).

  Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai ajanvarauskalenterit, verkkokauppaominaisuudet ja muut toiminnot joilla helpotetaan asiakkaiden kontakteja ja kaupankäyntiä yritysten välillä.

  Se riippuu sivuston kokonaisuuden laajuudesta. Jos yritykselle tehdään sivusto joka on ns. Perussivusto 1-5 sivua. Voidaan kyseisen sivuston laajuus ammattilaisen toimesta tuottaa asiakkaalle keskimäärin valmiiksi 1-3 viikossa. Yleisesti mitä enemmän antaa tekijälle vapauksia, sen nopeammin tuotanto edistyy. 

  Sivuston optimoidut sisältösivut nousevat siten, miten nopeasti googlen omat algoritmit arvottavat sivustoa suhteessa kilpailijoihin.

  Liikenteen määrät nousevat pikkuhiljaa. Harvoin uusi sivusto nousee 1 sivulle vaikkapa viikko julkaisun jälkeen. Sivuston tuotannossa kannattaa aina ottaa huomioon hakukoneoptimointi.Se vaikuttaa laajuudessaan siihen kuinka paljon uuteen sivustoosi tulee ilmaista hakukoneliikennettä.

  Ok. Homma alkaa just tästä.

  Palkkaa Pasi tekemään yrityksesi kotisivut.

  Kotisivut yritykselle ovat aina investointi joka maksaa itsensä takuulla takaisin. Lue alta 9 syytä miksi?

  Ensivuaikutelma vaikuttaa kotisivuissa

  Oletko koskaan miettinyt, mikä on yrityksesi tärkein markkinointiväline 2020-luvulla? Vastaus on yksinkertainen, mutta samalla monimutkainen: myyvät verkkosivut. Ne ovat yrityksesi näyteikkuna maailmalle, 24/7. Ne kertovat tarinasi, myyvät tuotteitasi ja palveluitasi sekä luovat suhteen asiakkaisiisi.

  Ensivaikutelmat ovat kaikki kaikessa, ja tämä pätee myös digitaaliseen maailmaan. Kävijän mielipide yrityksestäsi muodostuu 50 millisekunnin kuluessa sivustollesi saapumisesta. Onko yrityksesi verkkosivut valmiita tähän haasteeseen?

  Myyvät kotisivut = Kasvanut Liikevaihto

  Verkkosivut eivät ole pelkästään digitaalinen käyntikortti. Ne ovat myynti- ja markkinointikanava, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Tutkimukset osoittavat, että hyvin suunnitellut ja toteutetut verkkosivut voivat lisätä yrityksen liikevaihtoa merkittävästi.

  Kotisivut vahvistavat luotettavuutta ja asiantuntijuutta

  Verkkosivut ovat ainutlaatuinen mahdollisuus vakuuttaa kävijät yrityksesi luotettavuudesta ja asiantuntijuudesta. Ne tarjoavat alustan, jossa voit jakaa tietoa, kertoa tarinasi ja esitellä tuotteitasi tai palveluitasi.

  Huomioi hakukoneoptimointi

  Google on nykypäivänä yksi tärkeimmistä ”suosittelijoista”. Sen vuoksi on kriittistä, että verkkosivusi ovat hakukoneoptimoituja. Oikein tehty SEO tuo sivuillesi lisää näkyvyyttä ja sitä kautta lisää potentiaalisia asiakkaita.

  Luo kotisivujen kautta ylivoimainen asiakaskokemus

  Digitaalinen asiakaskokemus on yhä tärkeämpi osa yrityksen menestystä. Verkkosivut ovat yksi parhaista keinoista luoda positiivinen ja unohtumaton asiakaskokemus, joka saa asiakkaat palaamaan uudelleen ja uudelleen.

  Joten, miksi odottaa? Kilpailu on kovaa ja jokainen sekunti lasketaan. Yrityksesi tarvitsee myyvät verkkosivut, jotta voit erottua joukosta ja saavuttaa enemmän asiakkaita. Älä anna kilpailijoidesi viedä asiakkaitasi, vaan astu rohkeasti digitaalisen aikakauden eturintamaan.

  Luo kotisivut yritykselle joissa yksilöllisyys on erona kilpailijoihin

  Valmiit verkkosivupohjat voivat olla houkutteleva vaihtoehto, mutta yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut verkkosivut erottuvat massasta. Ne viestivät yrityksesi ainutlaatuisuudesta ja vahvistavat brändiäsi.

  Kasvata asiakaskuntaasi kotisivujen avulla

  Verkkosivut ovat oiva työkalu uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Niiden avulla yrityksesi voi laajentaa asiakaskuntaansa paikallisesta globaaliin, sillä internet ei tunne maantieteellisiä rajoja.

  Asiakkaat tulevat yrityksesi kotisivuille ympäri vuorokauden

  Fyysisellä kaupalla on aukioloaikansa, mutta verkkosivut palvelevat asiakkaitasi vuorokauden ympäri. Ne voivat vastata asiakkaiden kysymyksiin, tarjota tietoa tuotteista ja palveluista sekä tehdä myyntiä kellon ympäri.

  Verkkosivut ovat kestävä investointi

  Hyvin suunnitellut ja toteutetut verkkosivut eivät ole pelkästään kulu, vaan investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Niiden avulla voit kasvattaa liikevaihtoa, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja vahvistaa brändiäsi pitkällä aikavälillä.

  Ota nyt seuraava askel! Hyödynnä digitaalisen maailman tarjoamat mahdollisuudet ja investoi yrityksesi tulevaisuuteen myyvien verkkosivujen avulla. Älä jää jälkeen, vaan ota rohkeasti askel kohti uusia mahdollisuuksia ja kasvua. Tekemällä päätöksen nyt, voit jo huomenna olla askeleen edellä kilpailijoitasi.

  Muista, että verkkosivut ovat kuin yrityksesi myyntimies, joka ei nuku koskaan. Se on sinun edustajasi digitaalisessa maailmassa, joka voi tehdä sinusta menestyjän. Älä siis odota, vaan toimi nyt ja varmista yrityksesi menestys tulevaisuudessa.