Mainostoimisto Lahti

Hei. Tervetuloa tutustumaan yhden miehen mainostoimistoon Lahdessa

Olen enemmän kuin tyytyväinen. Pasin kanssa on helppoa pitää verkkosivut aina modernissa ja myyvässä iskussa. Saamme apuja SoMen pyörittämiseen ja hakusamainontaan. Koko ajan saan kontakteja sivujeni kautta uusilta potentiaalisilta asikkailta. Voin antaa vahvan suosituksen.
Marja Rouvali
Hauskat Sävelet Musiikkikoulu
Valitsin simppelin sivuston Passen suosituksesta, eikä muuta ole tarvinnut. Saan päivittäin tarjouspyyntöjä palveluistani kiinnostuneilta ihmisiltä, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteeni. Sivusto siis maksoi itsensä takaisin jo julkaisun jälkeisenä viikonloppuna.
Antti Vuorio
Arboristi
Tämä kaveri on taikuri. Oltiin vähän sormi suussa 2020 kun korona iski rajusti yritykseemme. Pasin avulla lanseerattiin uusi palvelu hetkessä markkinoille. Tämä käytännössä pelasti meidän yritystoiminnan.
Villematti.K
Salettisalaoja
Jos jotain voi sanoa vanhan ajan kunnon palveluksi niin tätä. Tässä keskitytään asioihin, joiden avulla rupeaa oikeasti myynti käymään.
Joel Pekkala
Lahden lämpöpumpputekniikka

Online-mainontaa ja verkkosivutuotantoa 10 vuoden kokemuksella

Mainostoimisto haussa Lahessa? tai lähialueilta? No ei tarvitse enempää tiirailla. Jos jaksat lukea tämän sivun loppuun, voit aikalailla olla varma, että olet löytänyt oikean tekijän Lahtelaiselle yrityksellesi.

Miksi tehdä yhteistyötä juuri minun kanssa ?

  • Myynnin psykologian mukaisesti tuotettuja kampanjoita. Sivustolle tuottamani tekstit saavat ihmiset tekemään toimenpiteitä, ei vain vierailemaan.
  • Käyttämäni teknologiat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja sinulle helppokäyttöisiä ja ymmärrettäviä.
  • En puhu ropellikieltä, vaan liiketoiminnan, ja maalaisjärjen tasolla.
  • Pystyn tuottamaan tuotteillesi ja palvelukokonaisuudellesi lisärvoa, ja etua joita sinä itse et ehkä näe liiketoiminnassasi. Nämä voidaan valjastaa palvelukonseptiisi sinun yritystoiminnan lisäarvoiksi.
  • Saan konkreettisia tuloksia aikaan. Raportoin asiakkailleni kuukausittain miten kampanjat edistyvät.
  • Minun kanssa on hauska tehdä töitä. (siis asiakaspalaute)
  • Freelancer on aina edullisempi kuin 5-10 ihmisen kustannustiimi.

Pistetään hommat nopsaan rullaamaan. Lähetä alta viestiä, niin olen sinuun yhteydessä.

Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi online-mainontaa jonka avulla yrityksesi saa uutta potkua tekemiseen.

Miten löytää juuri omalle yritykselle sopiva mainostoimisto

Katso mainostoimistojen verkkosivuja. Löytyykö sieltä asiakaskeissejä joihin voisit samaistua. Jos et ymmärrä tekstisisällöistä paljoa, älä säikähdä. Palvelun tarjoajan tulee esittää palvelut ja  hyödyt ymmärrettävässä muodossa.

Kirjoittaako yritys blogia. Millaista sisältöä sieltä löydät?

Tee ehdokkaista lyhyt lista. 2-3 kpl. Pyydä tapaamista tai lähempää strategista palaveria jossa heidän tulisi ratkaista sinun yrityksesi tarpeita.

Pyydä heitä esittelemää juuri sinun yrityksellesi vertailukelpoisia asiakaskeissejä. Vaikka 2 esimerkkiä.  Miksi jokin keissi on onnistunut ja miten onnistumista mitattiin. Jos tekemistä ei mitata millään tavalla, ei se ole järkevä tapa hakea kumppania jos haetaan konkreettista tulosta. (eli uutta myyntiä)

Jos onnistuneita keissejä ei pystytä esittämään, ei niitä varmasti sitten ole. Vetoaminen asiakassuhdesalaisuuteen ei ole enään 2022-vuonna oikea tapa tehdä liiketoimintaa.

Kysy asioista joissa ollaan menty metsään. Jos näitä ei ole.. ( juokse )Menestyksen eteen pitää tehdä paljon virheitä. Jos toimisto ei ole kokenut tekijä ei se pysty toimittamaan tuloksiakaan.

Kerro avoimesti mitä yrityksesi haluaa markkinoinnilta ja mainonnalta. Katso mitä sinulle esitetään ja tarkastele onko mallit vaikuttavia ja uskottavia. Tässä muutamia vinkkejä. Jos jaksoit lukea loppuun, niin pistä viestiä ja kysy miksi juuri minä olisin oikea tyyppi auttamaan sinun yritystäsi parempaan suuntaan mainonnan ja markkinoinnin saralla.

Ota yhteyttä

Digimarkkinointi ja mainostoimisto Lahdessa