Kotisivut yritykselle Rovaniemi

Tilaa yrityksellesi myyntiä lisäävät nettisivut, joihin asiakkaasi ihastuvat

Kotisivujen tekijä Rovaniemellä haussa ? Teen sivustosi avaimet käteen periaatteella valmiiksi. Kokonaisuuteen sisältyy graafinen suunnittelu, tekniikan toteutus ja laadukkaat tuote- ja palvelukuvaukset, eli sisällöntuotanto.

Niin juuri. Koko kotisivukokonaisuus täysin valmiiksi alusta loppuun ja erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.

Kotisivujen kokonaisuus pitää sisällään:

 • Upea visuaalinen ulkoasu
 • Sisällöt haluamassasi kokonaisuudessa
 • Erinomainen google-näkyvyys
 • Kävijäseurannat
 • Nopeusoptimointi
 • Lomakkeet joiden kautta asiakas ottaa yhteyttä
 • Helppo päivitettävyys

Teen yrityksesi kotisivut vuosikymmenen kokemuksella

Kotisivut yritykselle hankinnassa Rovaniemellä? No ei tarvitse enempää tiirailla. Jos jaksat lukea tämän sivun loppuun, voit aikalailla olla varma, että olet löytänyt oikean kotisivujen tekijän yrityksellesi.

Saat siis räätälöidyn kotisivupaketin yrityksellesi, juuri niillä ominaisuuksilla, mitä haluat. Voit valita simppelin perussivuston joka pitää sisällään 1-3 sivua. Tai jos sinulla ei vielä ole käsitystä tulevan sivustosi laajuudesta, niin voimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikean kokoisen kokonaisuuden.

Aloitetaan yrityksesi verkkosivujen suunnittelu yhdessä jo tänään?

Olen enemmän kuin tyytyväinen. Pasin kanssa on helppoa pitää verkkosivut aina modernissa ja myyvässä iskussa. Saamme apuja SoMen pyörittämiseen ja hakusamainontaan. Koko ajan saan kontakteja sivujeni kautta uusilta potentiaalisilta asikkailta. Voin antaa vahvan suosituksen.
Marja Rouvali
Hauskat Sävelet Musiikkikoulu
Valitsin simppelin sivuston Passen suosituksesta, eikä muuta ole tarvinnut. Saan päivittäin tarjouspyyntöjä palveluistani kiinnostuneilta ihmisiltä, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteeni. Sivusto siis maksoi itsensä takaisin jo julkaisun jälkeisenä viikonloppuna.
Antti Vuorio
Arboristi
Tämä kaveri on taikuri. Oltiin vähän sormi suussa 2020 kun korona iski rajusti yritykseemme. Pasin avulla lanseerattiin uusi palvelu hetkessä markkinoille. Tämä käytännössä pelasti meidän yritystoiminnan.
Villematti.K
Salettisalaoja
Jos jotain voi sanoa vanhan ajan kunnon palveluksi niin tätä. Tässä keskitytään asioihin, joiden avulla rupeaa oikeasti myynti käymään.
Joel Pekkala
Lahden lämpöpumpputekniikka

Vauhdilla asiaan! jätä yhteydenottopyyntö, niin otan teihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Ota yhteyttä

”Esimerkkisivusto” Simppeli

990€ *Kertamaksu

 • WordPress-julkaisujärjestelmä.
 • Graafisen ilmeen suunnittelu
 • Google-kävijäseuranta
 • Google-näkyvyys
 • Nopeusoptimointi
 • Ylläpito ja käyttötuki sovitaan tarpeen mukaan.

Pistetään hommat nopsaan rullaamaan. Lähetä alta viestiä, niin olen sinuun yhteydessä.

Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi sivusto joka on yrityksesi arvoinen

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisivujen suunnittelusta ja rakentamisesta

Kotisivut voivat oikeastaan maksaa mitä vain. Eli tämä kysymys on siinä mielessä epärelevantti, että sivuston kokonaisuuden hinta riippuu siitä, minkä verran siihen käytetään työtunteja, yksittäisen suunnittelijan, tai tuotantotiimin aikaa.

Hintaan vaikuttaa myös kokonaisuuden laajuus ja käytettävät ominaisuudet, kieliversiot, hakukoneoptimoinnin laajuus. Koodataanko sivusto asiakkaalle täysin räätälöitynä, vaiko valmiiseen teemaan. Onko sivustolle tulossa verkkokauppaa tai muita paljon suunnittelua ja ohjelmointia vaativia toimintoja.

Mieti ennen kuin lähdet kartoittamaan hintoja ja tekijää, että mitä tulevan sivuston tulisi sinulle tuottaa ? Osta aina lisäarvoa ja luotettavaa toimitusta. 

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja.

WordPress verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia).

Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai ajanvarauskalenterit, verkkokauppaominaisuudet ja muut toiminnot joilla helpotetaan asiakkaiden kontakteja ja kaupankäyntiä yritysten välillä.

Se riippuu sivuston kokonaisuuden laajuudesta. Jos yritykselle tehdään sivusto joka on ns. Perussivusto 1-5 sivua. Voidaan kyseisen sivuston laajuus ammattilaisen toimesta tuottaa asiakkaalle keskimäärin valmiiksi 1-3 viikossa. Yleisesti mitä enemmän antaa tekijälle vapauksia, sen nopeammin tuotanto edistyy. 

Sivuston optimoidut sisältösivut nousevat siten, miten nopeasti googlen omat algoritmit arvottavat sivustoa suhteessa kilpailijoihin.

Liikenteen määrät nousevat pikkuhiljaa. Harvoin uusi sivusto nousee 1 sivulle vaikkapa viikko julkaisun jälkeen. Sivuston tuotannossa kannattaa aina ottaa huomioon hakukoneoptimointi.Se vaikuttaa laajuudessaan siihen kuinka paljon uuteen sivustoosi tulee ilmaista hakukoneliikennettä.

Ok. Homma alkaa just tästä.

Palkkaa Pasi tekemään yrityksesi kotisivut Rovaniemellä.