Kotisivut yritykselle Riihimaki

Tilaa yrityksellesi myyntiä lisäävät nettisivut, joihin asiakkaasi ihastuvat

Kotisivujen tekijä Riksussa haussa ? Teen sivustosi avaimet käteen periaatteella valmiiksi. Kokonaisuuteen sisältyy graafinen suunnittelu, tekniikan toteutus ja halutessasi laadukas tuote- ja palvelukuvaus.

Niin juuri. Koko kotisivukokonaisuus täysin valmiiksi alusta loppuun ja erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.

Kotisivujen kokonaisuus pitää sisällään:

 • Upea visuaalinen ulkoasu
 • Sisällöt haluamassasi kokonaisuudessa
 • Erinomainen google-näkyvyys
 • Kävijäseurannat
 • Nopeusoptimointi
 • Lomakkeet joiden kautta asiakas ottaa yhteyttä
 • Helppo päivitettävyys

kotisivujen visuaalinen ilme on tärkeää

Kotisivujen upea visuaalinen ilme vakuuttaa sivustosi vierailijat, jolloin he haluavat ostaa tuotteesi, tai palvelusi.

Kun sisältösi houkuttelee sivustolla vierailevia ihmisiä, saat heistä mahdollisesti uusia asiakkaita. Tämän lisäksi alla on lueteltu palveluja, joilla voidaan laittaa sivustosi suunnitteluun ja suorituskykyyn vielä lisäpotkuja.

Visuaalinen ilme

Teemme sivustoprojekteissa sinun yrityksellesi kevyen visuaalisen ilmeen jota voit käyttää missä tahansa markkinoinnissa

Logosuunnittelu

Halutessasi saat logosuunnittelun sivuston visuaalisen ilmeen mukana. Hyvällä logolla erottaudut massasta ja luot yrityksellesi tunnistettavat identiteetin.

Sisällöntuotanto

Kirjoitamme halutessasi yrityksesi palvelukuvaukset puolestasi. Tämä on usein kaikkein vaikenta yrittäjälle itselleen tuottaa.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpitopalvelut takaavat sen että sivustoasi päivitetään ja ylläpidetään osaavan ammattilaisen toimesta. Saat halutessasi kauttamme yrityssähköpostit, palvelimet, sivuston jatkokehityksen, ja nopeusoptimoinnin.

Chattibotti

Chattibotti valmistetaan valmiiksi käsikirjoitetun asiakaspalvelukeskustelun pohjalta. Tämä nostaa yrityksesi sivuston yhteydenottoprosenttia. Botti on on hauska tapa palvella asiakkaita paremmin.

Hakukonemainonta

Teen asiakkailleni SEO ja SEM ratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella. Eli yleisesti Google hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi.

Teen yrityksesi kotisivut vuosikymmenen kokemuksella

Kotisivut yritykselle hankinnassa Riihimäellä? No ei tarvitse enempää tiirailla. Jos jaksat lukea tämän sivun loppuun, voit aikalailla olla varma, että olet löytänyt oikean kotisivujen tekijän Riihimäen yrityksellesi.

Saat siis räätälöidyn kotisivupaketin yrityksellesi, juuri niillä ominaisuuksilla, mitä haluat. Voit valita simppelin perussivuston joka pitää kaiken tarvittavan.

Jos sinulla ei vielä ole käsitystä tulevan sivustosi laajuudesta, niin voimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikean kokoisen kokonaisuuden. Tarvittaessa räätälöidään juuri näköisesi kokonaisuus.

Olen tehnyt Riihimäellä sijaitseville yrityksille vuosien saatossa kymmeniä saitteja. Tämän lisäksi kauttani saat hakusanamainonnan kampanjat ja hakukoneoptimoinnin tuotannot. Pistetään sun yrityksen kassa laulamaan yhdessä. – Passe

Aloitetaan yrityksesi verkkosivujen suunnittelu yhdessä jo tänään?

Mitä asiakkaani sanovat?

Olen enemmän kuin tyytyväinen. Pasin kanssa on helppoa pitää verkkosivut aina modernissa ja myyvässä iskussa. Saamme apuja SoMen pyörittämiseen ja hakusamainontaan. Koko ajan saan kontakteja sivujeni kautta uusilta potentiaalisilta asikkailta. Voin antaa vahvan suosituksen.
Marja Rouvali
Hauskat Sävelet Musiikkikoulu
Valitsin simppelin sivuston Passen suosituksesta, eikä muuta ole tarvinnut. Saan päivittäin tarjouspyyntöjä palveluistani kiinnostuneilta ihmisiltä, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteeni. Sivusto siis maksoi itsensä takaisin jo julkaisun jälkeisenä viikonloppuna.
Antti Vuorio
Arboristi
Tämä kaveri on taikuri. Oltiin vähän sormi suussa 2020 kun korona iski rajusti yritykseemme. Pasin avulla lanseerattiin uusi palvelu hetkessä markkinoille. Tämä käytännössä pelasti meidän yritystoiminnan.
Villematti.K
Salettisalaoja
Jos jotain voi sanoa vanhan ajan kunnon palveluksi niin tätä. Tässä keskitytään asioihin, joiden avulla rupeaa oikeasti myynti käymään.
Joel Pekkala
Lahden lämpöpumpputekniikka

Vauhdilla asiaan! jätä yhteydenottopyyntö, niin otan teihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Ota yhteyttä

”Esimerkkisivusto” Simppeli

1495€ *Voidaan jakaa eriin

 • WordPress-julkaisujärjestelmä.
 • Kaikki sisältösivut palvelukuvauksineen
 • Graafisen ilmeen suunnittelu
 • Google-kävijäseuranta
 • Google-näkyvyys
 • Nopeusoptimointi
 • Ylläpito ja käyttötuki alk. 29€/kk.

Pistetään hommat nopsaan rullaamaan. Lähetä alta viestiä, niin olen sinuun yhteydessä.

Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi sivusto joka on yrityksesi arvoinen

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisivujen suunnittelusta ja rakentamisesta

Kotisivut voivat oikeastaan maksaa mitä vain. Eli tämä kysymys on siinä mielessä epärelevantti, että sivuston kokonaisuuden hinta riippuu siitä, minkä verran siihen käytetään työtunteja, yksittäisen suunnittelijan, tai tuotantotiimin aikaa.

Hintaan vaikuttaa myös kokonaisuuden laajuus ja käytettävät ominaisuudet, kieliversiot, hakukoneoptimoinnin laajuus. Koodataanko sivusto asiakkaalle täysin räätälöitynä, vaiko valmiiseen teemaan. Onko sivustolle tulossa verkkokauppaa tai muita paljon suunnittelua ja ohjelmointia vaativia toimintoja.

Mieti ennen kuin lähdet kartoittamaan hintoja ja tekijää, että mitä tulevan sivuston tulisi sinulle tuottaa ? Osta aina lisäarvoa ja luotettavaa toimitusta. 

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja.

WordPress verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia).

Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai ajanvarauskalenterit, verkkokauppaominaisuudet ja muut toiminnot joilla helpotetaan asiakkaiden kontakteja ja kaupankäyntiä yritysten välillä.

Se riippuu sivuston kokonaisuuden laajuudesta. Jos yritykselle tehdään sivusto joka on ns. Perussivusto 1-5 sivua. Voidaan kyseisen sivuston laajuus ammattilaisen toimesta tuottaa asiakkaalle keskimäärin valmiiksi 1-3 viikossa. Yleisesti mitä enemmän antaa tekijälle vapauksia, sen nopeammin tuotanto edistyy. 

Sivuston optimoidut sisältösivut nousevat siten, miten nopeasti googlen omat algoritmit arvottavat sivustoa suhteessa kilpailijoihin.

Liikenteen määrät nousevat pikkuhiljaa. Harvoin uusi sivusto nousee 1 sivulle vaikkapa viikko julkaisun jälkeen. Sivuston tuotannossa kannattaa aina ottaa huomioon hakukoneoptimointi.Se vaikuttaa laajuudessaan siihen kuinka paljon uuteen sivustoosi tulee ilmaista hakukoneliikennettä.

Ok. Homma alkaa just tästä.

Palkkaa Pasi tekemään yrityksesi kotisivut Riihimäellä