Tehdään yhdessä Lahesta parempi kotikaupunki meille kaikille

Lahti kuntavaalit 2021 ehdokas Pasi Silvennoinen – Pro Lahti !


Pasi Silvennoinen on Pro Lahti kuntavaaliehdokas 2021 Lahdessa. Yrittäjä, ja perheen iskä.

Vaikutan äänelläsi asioihin, jotka luovat muutosta sinun parempaan tulevaisuuteen!

Olen Pasi Silvennoinen ja pyrin kunnallisvaaliehdokkaana Lahden valtuustoon 2021. Koen, että lahtelaisessa päätöksenteossa on demokratian toteutuminen rikki.

Itseni lisäksi, moni lahtelainen kokee, että heidän mielipiteitään ei oteta huomioon päätöksenteko prosesseissa.

Kaupunkia viedään suuntaan, joka ei vastaa isoa osaa lahtelaisten käsitystä siitä, mikä kaupungin kehittämisessä on tärkeää ja mikä ei.

Ympäristöpääkaupunki tittelit, älypyörätiet, ja liisu-2030 hankkeet ovat satojen miljoonien investointeja, joiden toteutuksiin esimerkiksi, ei ole kysytty kaupunkilaisten mielipiteitä.

En vaitä etteikö nämä kyseiset hankkeet olisi hienoja ja kaupunkimme ”brändimielikuvaa” siloittavia, mutta ovatko ne sellaisia hankkeita, jotka parantavat meidän lahtelaisten kokemusta tarpeellisista investoinneista ja hankkeista? Minun mielestä ei.

Enemmän avoimuutta ja läpinäkyvyyttä Lahden hankkeisiin ja päätöksentekoprosesseihin

Lahdessa asioiden eteenpäin vieminen valtuustotasolla on heikkoa. Kaupunkilaisilla on erittäin pieni luottamus viranhaltijoiden ja valtuustyöskentelyn päätöksentekoprosesseihin ja tuloksiin, joita yhteisten asioiden eteen työskentelystä saadaan.

Tämä on mielestäni väärin. Näin tekemällä toteutetaan hankkeita ja ollaan edistämässä kaupunkikehitystä, joka ei palvele tavallisen kaupunkilaisen, kuten vaikkapa lapsiperheiden perustarpeita.

Yhteistyöllä ja ottamalla lahtelaiset, yritykset, sekä muut sidosryhmät mukaan jo hankkeiden aikaisessa ideointivaiheessa varmistetaan, ettei kehitetä kaupunkia suuntaan joka ei ole sen asukkaille mieleinen.

Lahden pitää taata nuorisolleen turvallinen kasvuympäristö.

Itselle perheen isänä, on tärkeää lasten ja nuorten turvallinen kasvaminen aikuisuuteen. Se pitää sisällään turvalliset kouluympäristöt ja vapaa-ajan harrastepaikat ja seurojen ohjatut harrastukset.

Jokaiselle nuorelle löytyy varmasti oma lajinsa ja se oma juttu mistä kiinnostuu. Kaikille sen ei tarvitse olla liikuntaa. Lahdesta löytyy myös upeita mahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen harrastamiseen.

Aktiivinen liikunnallinen nuoruus ja turvalliset koti- ja kouluympäristöt takaavat lapselle mahdollisuuden kasvaa ehjäksi aikuiseksi.

Nyt moni nuori täällä syrjäytyy, eikä pääse kiinni työelämään ja purkaa ahdistustaan päihteisiin. Näihin epäkohtiin tulee saada paremmat työkalut käyttöön.

Lahti on hyvä paikka asua. Itselle Lahti on edelleen se kaupunki joka jättää jäljen ja jolle sydän sykkii.


Kuka on Pasi Silvennoinen ?

Miksi Pro Lahti?

Valitsin Pro Lahden sitoutumattomien listan omaksi ryhmäkseni koska asiat joita Pro Lahti yhteisesti edustaa ovat pitkälti myös omalla agendallani tärkeitä.

Vanhanaikainen tapa tehdä politiikkaa on murroksessa

En ole löytänyt perinteisistä puolueista pitkään aikaan sellaista sanomaa, joka olisi oikeasti mitenkään itselleni osunut kohdalleen. Tuntuu, että politiikka on ollut viime vuosina monella tapaa vähän niin kuin aikuisten ihmisten hiekkalaatikkoleikkiä. Onko aikaa tuhlattavaksi ? Mielestäni ei.

Mikä sitten Pro Lahdella on toisin ?

Pro Lahdella ei ole puoluekuria, mikä mahdollistaa täysin demokratian perustaan pohjautuvan äänestyskäyttäytymisen valtuustossa. Näin ei ole esimerkiksi kaikilla vanhoillisilla puolueilla, jotka painottavat ryhmäkuria asioista äänestettäessä. Pro Lahti ei ole puolue, vaan ryhmä sitoutumattomia lahtelaisia, jotka ajavat aidosti lahden ja lahtelaisten etuja.

Meillä on huipputyyppejä eri ammattitaustoista ja paljon esimerkiksi yrittäjiä. Jos asiaa tarkastellaan poliittisten vakaumusten mukaan ”vanhanaikaisesti”. Itse varmaan osuisin tässä yrittäjätaustani ja vakaumusteni puolelta oikeaan liberaaliin laitaan.

Siksi valitsin Pro Lahden ja äänestämällä minua tai jotain muuta osaavaa huipputyyppiä Pro Lahden listoilta vaikutat varmasti siihen, että mahdollisimman moni meistä pääsee valtuustoon.

Pähkinän kuoressa ?

Lähestyn elämää kristillisten perusarvojen kautta. Minulle tärkeä on perhe, koti, ja lasten turvalliset kasvuympäristöt. Uskon yksilön vastuuseen oman elämän kehityksessä. Onnellinen elämä tarkoittaa tasapainoa kaikissa elämän osa-alueissa.

Olen yrittäjä. Uskon yksilön potentiaaliin kehittyä melkein miksi tahansa tavoittelemisen arvoiseen. Työ luo edellytykset toimivaan arkeen, hyvinvointiin ja tulevaisuuteeen.

Ihminen on luotu liikkumaan. Terveelliset elämäntavat, ruokavaliot ja liikunnalliset haasteet pitävät toimintakykyä yllä ja luovat fyysistä ja henkistä terveyttä yksilölle.

Kirjoituksia ja pohdintaa Lahen asioista ja omista näkemyksistä

15 syytä hankkia WordPress sivut yritykselle
Digimarkkinointi | Hakukoneoptimointi | Verkkosivut

15 syytä hankkia WordPress sivut yritykselle

WordPress kotisivut Harkitsetko WordPressin käyttöä pienyrityksesi verkkosivustolla? Maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä on erittäin järkevä vaihtoehto ylläpitää myynnin ja markkinoinnin tukemiseen tarkoitettua verkkosivustoa. Mikä on wordpress? Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa tai olet verkkosivuston uudistuprosessissa mukana, saatat…

Google SGE – Generatiivinen tekoäly hakukoneoptimoinnissa
brändäys | Digimarkkinointi | Hakukoneoptimointi | Verkkosivut

Google SGE – Generatiivinen tekoäly hakukoneoptimoinnissa

Google SGE – Mitä generatiivinen tekoäly tarkoittaa? Google SGE (Search Generative Experience) on Googlen uusi, generatiiviseen tekoälyyn perustuva hakukoneominaisuus, joka lupaa mullistaa tapamme etsiä ja käyttää tietoa verkossa. Tämä työkalu, joka hyödyntää Googlen MUM- ja…